KURS

Danas 19.09.2021

DržavaKupovniProdajni
117118
97.5103
106110

Misija

Naša misija je da zajedno radimo na realizaciji Vaših finansijskih ciljeva u saradnji sa odgovornim i kvalitetnim ljudima koji su posvećeni održivom razvoju kako naše kompanije, tako i naših klijenata.

Vizija

Želimo biti moderna kompanija koja stalno ulaže u inovacije i tehnološki napredak. Da budemo prepoznati po odgovornom poslovanju i uslugama koje pružamo.

Strain - na tržištu više od 17 godina

Strain menjačnica je nastala pre više od 17 godina,tačnije 18.10.2004. Fokus nam je bio i biće na pružanju finansijskih usluga najvišeg kvaliteta, dok je zadovoljstvo klijenata apsolutni prioritet. Naša stalna težnja ka unapređenju procesa, osluškivanje tržišta i prepoznavanje potreba klijenata da sve finansijske transakcije završavaju na jednom mestu rezultirala je nastankom i rastom našeg poslovanja.

Uspostavili smo čvrstu saradnju sa 5 domaćih i stranih poslovnih banaka, potpisali Ugovore o saradnji sa 3 najveće svetske kompanije za međunarodni transfer novca ali i drugim eminetnim učesnicima domaće privrede..

U menjačnici Strain možete izvršiti menjačke poslove po najpovoljnijem kursu.

U saradnji sa našim poslovnim partnerima kod nas možete poslati i primiti novac iz Srbije bez otvaranja računa. Za samo nekoliko minuta novac je dostupan za isplatu.

Možete primiti i poslati novac iz inostranstva i iz Srbije putem Western Union , Ria i MoneyGram transfera novca.

Uplatite Pazar pravnih lica i izvršite sve uplate poreza, doprinosa, struje, telefona, plaćanje računa...

Kod nas se možete registrovati za trgovanje Kripto valutama u skladu sa svim važećim propisima NBS.

Širok spektar naših usluga i veliki broj klijenata koji se iznova opredeljuju da nam poklone svoje poverenje potvrđuju da je STRAIN MENJAČNICA lider u pružanju usluga platnog prometa i menjačkih poslova u Negotinu.